DANAS SMO ODRADILI DRUGI ...

datum 11.12.2016

Danas smo odradili drugi dio Karate lige, borbe.
U mlađim učenicima Matej Božić imao je jednu podjedu, a u ml. učenicama Lorena Radić ostvarila je sve 3 pobjede i sa velikom bodovnom razlikom čeka proljeće.
U učenicima, Mate Kamra imao je jednu pobjedu.
U učenicama, Elena je izvrsno radila s obzirom da je bolesna nastupala oba dana Lige i ostvarila je jednu pobjedu i zadržala treće mjesto.
Mia je imala sve 3 pobjede i kao i Lorena napravila veliku bodovnu razliku.
Naši najstariji natjecatelji, Leon i Mauro, također su izvrsno odradili svoje borbe. Leon je imao 3 pobjede i trenutno je drugi. Napravio je 23 poena a primio 3. Čestitke Leonu.
Mauro je imao dvije pobjede i probio se na treće mjesto.
Čestitke svima na uspješno odrađenoj Ligi.

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

OŠ Dragutin Tadijanović
Zagreb, Bolnička cesta 60a
Zgrada
Zagreb, Nehajska 42
OŠ Oton Iveković
Zagreb, Stjepana Pasanca bb
OŠ Jordanovac
Zagreb, Jordanovac 108

Vrh