Sponzorstva / Donacije

Postoji mnogo različitih načina da se podrži rad i djelovanje našeg i Vašeg Karate kluba. Ukoliko ste u mogućnosti i imate želju podržati kvalitetne sportske projekte u svom kvartu i/ili gradu, a karate sport to svakako jest, možete to učiniti na najednostavniji način putem donacije klubu. Vaša donacija može biti novčana, ali i u opremi koja se koristi za održavanje karate treninga. Donacije će biti korištene za unapređenje treninga, osiguranje kvalitetnijih termina i trenera, za nabavku potrebne opreme, te razvitak i napredak naših perspektivnih članova.
Svakako bi htjeli naglasiti da nam je želja osigurati svojim perspektivnim članovima daljnji napredak u karate sportu, to možemo ostvariti isključivo pojačanim obimom treninga, slanjem naših članova u prijateljske klubove gdje će uz druženje i sparinge sa ostalim natjecateljima svoje dobne skupine dodatno razvijati svoje karate znanje i iskustvo te slanjem na karate natjecanja gdje će moći potvrditi svoje znanje. Te ciljeve ne možemo ostvariti iz redovnih članarina pa nam je potrebna pomoć u vidu donacije novčanih sredstava. Donirati možete uplatom na naš žiro račun.

KARATE KLUB 10. DAN
Nova cesta 188, 10000 Zagreb
OIB: 37165082863
Žiro račun kod Zagrebačke banke broj: 2360000-1102194631

Naravno ukoliko ste u mogućnosti možete donirati i opremu koja se koristi u karate sportu i na taj način pomoći da se osiguraju kvalitetniji treninzi za naše članove. Oko donacije opreme molim Vas da nas kontaktirate na email info@10-dan.com

Svim našim donatorima i sponzorima zahvalit ćemo se prije svega kvalitetnijim radom i boljim natjecateljskim rezultatima, ali i isticanjem njihova imena na klubskoj internet stranici i u promotivnim materijalima. Svaki naš sponzor i donator biti će obavješten na koji način su se iskoristila njegova sredstva u razvoju karate sporta, kluba i članova.

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

Bolnička cesta 97
prolaz garaže

Vrh