Sponzorstva / Donacije

Postoji mnogo različitih načina da se podrži rad i djelovanje našeg i Vašeg Karate kluba. Ukoliko ste u mogućnosti i imate želju podržati kvalitetne sportske projekte u svom kvartu i/ili gradu, a karate sport to svakako jest, možete to učiniti na najednostavniji način putem donacije klubu. Vaša donacija može biti novčana, ali i u opremi koja se koristi za održavanje karate treninga. Donacije će biti korištene za unapređenje treninga, osiguranje kvalitetnijih termina i trenera, za nabavku potrebne opreme, te razvitak i napredak naših perspektivnih članova.
Svakako bi htjeli naglasiti da nam je želja osigurati svojim perspektivnim članovima daljnji napredak u karate sportu, to možemo ostvariti isključivo pojačanim obimom treninga, slanjem naših članova u prijateljske klubove gdje će uz druženje i sparinge sa ostalim natjecateljima svoje dobne skupine dodatno razvijati svoje karate znanje i iskustvo te slanjem na karate natjecanja gdje će moći potvrditi svoje znanje. Te ciljeve ne možemo ostvariti iz redovnih članarina pa nam je potrebna pomoć u vidu donacije novčanih sredstava. Donirati možete uplatom na naš žiro račun.

KARATE KLUB 10. DAN
Nova cesta 188, 10000 Zagreb
OIB: 37165082863
Žiro račun kod Zagrebačke banke broj: 2360000-1102194631

Naravno ukoliko ste u mogućnosti možete donirati i opremu koja se koristi u karate sportu i na taj način pomoći da se osiguraju kvalitetniji treninzi za naše članove. Oko donacije opreme molim Vas da nas kontaktirate na email info@10-dan.com

Svim našim donatorima i sponzorima zahvalit ćemo se prije svega kvalitetnijim radom i boljim natjecateljskim rezultatima, ali i isticanjem njihova imena na klubskoj internet stranici i u promotivnim materijalima. Svaki naš sponzor i donator biti će obavješten na koji način su se iskoristila njegova sredstva u razvoju karate sporta, kluba i članova.

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

Bolnička cesta 97
prolaz garaže
OŠ Dragutin Tadijanović
Zagreb, Bolnička cesta 60a

Vrh