...

datum ..

1

Lokacija

50

Članova

550

Nastupa na takmičenjima

300

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

Bolnička cesta 97
prolaz garaže

Vrh