PRVA ZLATNA MEDALJA ...

datum 30.03.2015

PRVA ZLATNA MEDALJA - MIA ČAČKO
Na 5. karate kupu Brckovljani, održanom u Gradecu 28.3.2015. naši natjecatelji ostvarili su izvrstan rezultat.
Osvojili smo zlato i dvije bronce.
Mia Čačko i Elena Hoxhaj nastupale su u dvije kategorije (mlađe učenice i učenice) i pokazale su veliku hrabrost u borbi sa starijim curama.
Mia je fenomenalno radila i u kategoriji Mlađe učenice osvojila je prvu zlatnu medalju za klub i svi smo jako ponosni na našu Miu.
U kategoriji Učenice borila se za brončanu medalju i do zadnjih 10 sekundi vodila, ali nažalost zbog napornih i teških borbi pred sam kraj je izgubila.
Elena je imala 3 borbe i s obzirom da je tek počela sa natjecanjem, jako je dobro radila, posebno u kategoriji Učenice gdje je izgubila na preglasavanje sudaca.
Mauro Gudac Matijević i Lovro Bem u kategoriji Učenici hrabro su se borili i dobili brončane medalje.
Čestitke svim natjecateljima 10. DAN-a, MIA TEBI POSEBNO

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

OŠ Dragutin Tadijanović
Zagreb, Bolnička cesta 60a
Zgrada
Zagreb, Nehajska 42
OŠ Oton Iveković
Zagreb, Stjepana Pasanca bb
OŠ Jordanovac
Zagreb, Jordanovac 108

Vrh