U SUBOTU 21.VELJAČE ...

datum 24.02.2015

U subotu 21.veljače 2015. organiziran je 27. Karate kup Mladosti na kojem je nastupilo 560 natjecatelja iz 57 karate klubova.
Za Karate klub 10.DAN nastupili su troje naših članova: Mia Čačko, Lovro Bem i Nika Osibov.
U vrlo brojnoj i jakoj konkurenciji na ovogodišnjem natjecanju u Ivanić Gradu naši su se natjecatelji izvrsno borili i falilo je malo sreće da dođu do medalja.
Mia Čačko koje je bila prijavljena u dvije kategorije, zbog ozljede je morala predati meč i borbu za medalju.
Lovro Bem je također predao borbu zbog ozljeda.
Nika Osibov, koja se vratila nakon godinu dana pauziranja zbog ozljede koljena, izvrsno je odradila 3 borbe i nažalost je izgubila borbu za treće mjesto na izglasvanje sudaca (3:2).
Pogledajte Nikine borbe:
http://youtu.be/PnIIOD3ON0c
http://youtu.be/cRShFvqs394

Čestitke našim natjecateljima.

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

OŠ Dragutin Tadijanović
Zagreb, Bolnička cesta 60a
Zgrada
Zagreb, Nehajska 42
OŠ Oton Iveković
Zagreb, Stjepana Pasanca bb
OŠ Jordanovac
Zagreb, Jordanovac 108

Vrh