6. MEMORIJALNI TURNIR ...

datum 06.05.2017

6. MEMORIJALNI TURNIR IGORU MALEKU
Danas je naša hrabra ekipa u Sisku pokazala kako se bori.
5 natjecatelja, 7 medalja.
Najmlađi borci izvrsno su radili i u kategoriji mlađi učenici osvojili:
Luka Pišonić, zlato
Lorena Radić, zlato
Marko Radić, bronca
Luka , Lorena i Marko su radili kao da imaju godine iskustva u nogama i rukama, čestitke.
Naše starije cure, Elena i Mia nastupale su u 2 kategorije i isto radile jako dobro. Posebno u starijoj kategoriji mlađe kadetkinje.
U učenicama su osvojile brončane medalje, a u ml. kadetkinjama Elena je u finalu izgubila od državne prvakinje i osvojila srebro, a Mia je u kategoriji ml. kadetkinje -50 radila izvrsno i osvojila broncu.
Čestitke svima.

4

Lokacije

50

Clanova

135

Nastupa na takmicenjima

58

Osvojenih medalja

pravila ponašanja

Za vrijeme treninga nije dopušteno korištenje mobitela, kao niti samovoljno ulaženje i izlaženje iz dvorane. Isto tako, nije dopušteno samovoljno sjedanje na klupu bez dopuštenja trenera. To ometa polaznike koji treniraju, kao i trenere u njihovu radu.

10. DAN

hrana i piće

Gume za žvakanje te donošenje i konzumiranje hrane ili slatkiša također nije dopušteno. Sokovi i voda mogu se donositi na trening, ali se mogu uzimati samo tijekom pauze, kada trener to dopusti.

10. DAN

nakit i vrijednosti

Nakit (lančići, narukvice, prstenje, broševi) i satove kao i igračke ili novac ostavite kod kuće. Za vrijeme treninga oni predstavljaju rizik od ozljede, a klub ne može odgovarati ukoliko se izgube ili ih netko ukrade u svlačionici.

10. DAN

kimono

Karate se trenira u kimonu. Kimono je obavezni dio opreme, kao na primjer kopačke za nogometaše ili teniski reket za tenisače.

10. DAN

odjeća i zdravlje

Upozorite djecu da poslije treninga obuku svu odjeću u kojoj su došli, jer trening napuštaju vrući i znojni, kako bi se izbjegle prehlade i bolesti. Bolesna ili ozlijeđena djeca ne bi trebala dolaziti na trening.

10. DAN

Kontaktirajte nas

KARATE KLUB 10. DAN

Naše lokacije

OŠ Dragutin Tadijanović
Zagreb, Bolnička cesta 60a
Zgrada
Zagreb, Nehajska 42
OŠ Oton Iveković
Zagreb, Stjepana Pasanca bb
OŠ Jordanovac
Zagreb, Jordanovac 108

Vrh